שיפודי סלומון בסויה ודבש
מצרכים:
700 גרם פילה סלומון נקי מעור וחתוך למלבנים לאורכו
½ כוס סויה מתקתקה
4 שיני שום כתושות
2 כפות שמן קנולה
כף אחת של דבש טהור
כפית שמן שומשום קלוי
20 עליי נענע קצוצים דק דק
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. משרים את נתחי הדג במרינת הסויה והתבלינים לפחות ל-3 שעות
2. משפדים את רצועות פילה הדג לאורכן על שיפודי מתכת רחבים
3. מניחים על רשת המנגל החמה לצלייה של 3 דקות מכל צד
4. מגישים חם בליווי מתבל צ'ימיצ'ורי או מיונז איכותי
בתאבון!
שף יהב קריטי,
שף על גלגלים – סטנדאפ בבישול אצלכם בסלון
www.ychef.co.il