לקראת יום ההמבורגר הבינלאומי הכין אלון אזולאי השף הראשי של חב' ההסעדה "עידית" מקבוצת מלונות דן שמנהלת גם רשת המבורגרים למקומות העבודה (רשת "EDISON"), את המבורגר הגדול ביותר בישראל המבורגר בקוטר של 70 ס"מ במשקל של 16 ק"ג מבשר איכותי של שפונדרה, אסאדו, צלעות ושומן עם כל התוספות המומלצות : ביצת עין, בצל מטוגן, פטריות מוקפצות, חלפיניו, אננס צלוי, שום קונפי, ירקות טריים, והכל בתוך לחמנייה בריוש טרייה בקוטר 75 ס"מ .
צוות של 3 שפים ברשותו של אלון אזולאי עמלו במשך כ-5 שעות על הכנת המבורגר הכי גדול בישראל.
רשת המבורגר "EDISON" מקבוצת חברת ההסעדה "עידית" מתמחה בהכנת המבורגרים איכותיים מבשר המבורגרים צמחונים כגון : המבורגר פטריות, ועדשים כתומות, מהמבורגר מכרובית ועדשים שחורות, והמבורגר מחומוס ועשבי טיבול .
חברת "עידית" מספקת מדי כ-80,000 ארוחות ועשרות במקומות עבודה מובילים במשק.