בעולם

ספר חדש חושף: הנסיך הארי מתחרט על הראיון לאופרה

מומחה לבית המלוכה הבריטי, טוען בספר חדש שחידוש הקשר בין הארי לבני משפחת המלוכה בעקבות מותו של הנסיך פיליפ גרם לנסיך הצעיר להצטער על ההחלטות שקיבל בשנה האחרונה: "הוא הרגיש מובך"

הארי ומייגן בראיון לאופרה ווינפרי
צילום: VIA REUTERS

בית המלוכה הבריטי ממשיך לספק כותרות: אחרי סערת הראיון שהעניקו בני הזוג המלכותי לשעבר הארי ומייגן מרקל לאופרה וינפרי והלוויה המתוקשרת של הנסיך פיליפ, ספר חדש שרואה אור בימים אלו בבריטניה חושף כי הנסיך לשעבר הארי מתחרט על ההתנהלות שלו בשנה האחרונה.

כזכור, מותו של הנסיך פיליפ הוביל לחידוש הקשר בין האחים המסוכסכים ויליאם והארי - בתיווכה של הדוכסית מקיימבריג' קייט מידלטון - כשהארי חזר לביקור מולדת כדי לקחת חלק בטקס הלוויה המשפחתי של סבו, כשנה לאחר כשהוא ורעייתו הודיעו בהפתעה כי הם פורשים מתפקידיהם הרשמיים במשפחת המלוכה ועוזבים את בריטניה לטובת מגורים בצפון אמריקה.

כעת, דאנקן לארקומב - מומחה למשפחת המלוכה ומקורב להארי - מפרסם ספר חדש בשם: "Prince Harry: The Inside Story", שבו הוא טוען שהביקור בארמון אחרי נתק של חודשים והמפגש המחודש והמרגש עם בני המשפחה שינו את הארי וגרמו לו לחשב מסלול מחדש.

לטענתו, הנסיך הצעיר לשעבר מתחרט על ההחלטה ל"כבס את הכביסה המלוכלכת" בתקשורת ומצר על ההחלטה לעזוב את בית המלוכה. "הארי השתמש בראיון עם אופרה בשביל לפרוק כעס ותסכולים שהרגיש בעקבות יחס המשפחה למייגן", הסביר.

לארקומב הוסיף ואמר כי לאחר הביקור בארמון, הארי הרגיש מאוד מובך וכי "כעת הוא נאלץ להתמודד עם ההשלכות של הראיון" ולקבל החלטה לגביי המשך הדרך.

כך או כך, הזוג המלכותי לשעבר עדיין מתגורר בארה"ב ומצפה ללידת ילדם השני - אח לארצ'י.

 

 

תגובות