אגדת הגולף בן ה-45, טייגר וודס, נפצע אמש (שלישי) בתאונת דרכים עצמית, כאשר איבד שליטה על רכבו והתהפך בלוס אנג'לס. השחקן סובל מפגיעות קשות ברגליו, ובעדכון שפרסמה משפחתו בחשבון הטוויטר, נמסר כי הוא עבר ניתוח ארוך בחלק התחתון של רגלו הימנית ובקרסול. עוד עדכנה המשפחה כי וודס ערני, מגיב לסביבה ומתאושש מהניתוחים שעבר.
— Tiger Woods (@TigerWoods) February 24, 2021
רכבו של וודס התהפך מספר פעמים ונמצא בצד הדרך על ידי כוחות משטרה, ונדרש חילוץ של כוחות כיבוי אש, כדי להוציא אותו מרכבו והוא נלקח לבית החולים. בתמונות מהתאונה ניתן לראות שהרכב של וודס נהרס קליל, ונראה שהוא יצא בחיים מהתאונה רק בנס. משטרת לוס אנג'לס בוחנת את נסיבות התאונה, וכרגע לא ברורה הסיבה לאיבוד השליטה של וודס על הרכב.
יממה לאחר התאונה, לא נשקפת סכנה לחייו של וודס, ומשפחתו ביקשה להודות לרופאים המנתחים ולצוות בית החולים, על הטיפול המסור והאדיב בוודס, ולכוחות השיטור וההצלה שסייעו בחילוצו. בנוסף הודו במשפחה לקהל הרחב ומסרו: "אנו מודים לכולם על הודעות התמיכה שלכם בזמנים קשים אלו".

ספורטאים ומפורסמים שלחו איחולי החלמה לוודס ברשתות החברתיות, ביניהם שחקן הטניס רפאל נדאל, שכתב:"ששמעתי את החדשות הייתי מודאג. טוב לשמוע שאתה בסדר תרגיש טוב חבר". הטניסאית סרינה ווילאימס כתבה:" אוהבת אותך אח גדול, נעבור את זה", וגם נשיא ארה"ב לשעבר, ברק אובמה, שלח לוודס איחולי החלמה מהירה.