תרבחו ותסעדו

לסעוד עם נוף לים

צילום: יח"צ

מסעדת SEA 4 - הרצליה פיתוח, רחוב רמת ים 60

מסעדות שהופכות לכשרות מפתות אותי לבוא ולבקר אצלן, וכך באתי יחד עם נאוה רעייתי למסעדת  פור סי (SEA  4) בהרצליה פיתוח.

המסעדה מרהיבה, ממוקמת בשדרת העסקים שנושקת למלון דניאל, עם חלונות שמשקיפים לים. יש גם מרפסת גדולה שפתוחה בקיץ והיושבים בה מיטיבים את ארוחתם במראה הים המתנפץ ליבשה.

המסעדה קיימת כ-4 שנים, והפכה לכשרה לפני כ-3 חודשים בזכות החזרה בתשובה של בעליה. השף הוא אביב חמו (40), ולידו עובד מיקי, טבח מקצועי שבא מתאילנד. חמו עבד במסעדות רבות ובין השאר התמחה אצל אייל שני ויונתן רושפלד.

סושי מיוחד לנשים בהריון

התפריט מתחלק לשני חלקים: תפריט בשרי של דגים ובשר, ולידו תפריט אסיאתי (סושי מניו) של רול דגים, קומבינציות, ניגרי, סאשימי, מנות מיוחדות צמחוניות וסושי מיוחד לנשים בהריון.

אנו התרכזנו בתפריט הבשרי.

הזמנו שתי מנות ראשונות, שתי עיקריות וסלטים. לפני שנפרט ניתן קרדיט. המנות היו טעימות מאוד, המסעדה מומלצת. מבטיחים לכם שתהנו מאוד.

שתי הראשונות: סביצ'ה קיץ (74 ₪) ומניפת חציל (54 ₪). הסביצ'ה מורכבת מדג לבן מתחלף. לנו הוגש דניס עם פירות העונה (מנגו, רימונים) וירקות (צנוניות עם עשבי תיבול, כוסברה ובצל). צמודים למנה גם טוסטונים. מניפת החציל מורכבת משני פלחי חציל, מיקס חסות, טחינה, אגוזי לוז מקורמלים ושיני שום קונפי. שתי מנות מעולות ומקסימות בעיצובן.

מי שרוצה פותח עם פרנה שמגיעה ממאפיית לחמא (28 ₪), כשלידה צלחת מטבלים משתנים. לנו הגישו טחינה, סלסה, קונפי שום ופלפל חריף.

תפוחי אדמה אבנים

עברנו לעיקריות והזמנו שתי מנות בשריות: פרגית (92 ₪) והמבורגר (89 ₪). השף מצהיר בפנינו שהדגים מגיעים למסעדה טריים על בסיס יומי, ואנו באנו לספר בעיקר על הבשרים.

אנו שפוטים על אטליז לגזיאל (המקורי, שנוסד על ידי דוד לגזיאל ברמת גן ובפתח תקווה), והבשרים במסעדה מסופקים על ידו. אכן מי שיזמין כמונו מנת בשר (ואני הזמנתי את ההמבורגר שמוכן מאנטריקוט) יבחין באיכות המנה. גם נאוה שיבחה את הפרגית שהוגשה עם תפוחי אדמה ואיולי שום. להמבורגר נוסף צ'יפס (תעשייתי) שאפשר להחליפו בתפוחי אדמה קטנים ואפויים (כאן קוראים להם תפוחי אדמה אבנים).

מסעדה מול מראה הים המתנפץ ליבשה

את ארוחתנו ליווינו בשני סלטים מרעננים: סלט עלים (62 ₪) וסלט שרי (54 ₪). סלט העלים בנוי על מיקס חסות, פירות העונה (הפעם: רצועות מנגו, פרוסות קיווי, אננס, תפוח עץ, אפרסמון וצימוקים), וסלט השרי מורכב מעגבניות שרי, בצל סגול, בזיליקום, ויניגרט, פיסטוק קלוי.

הקינוחים מגיעים מביסקוטי. מוצעים חמישה: פאי לימון (54 ₪), פאי פקאן (42 ₪), פררה רושה (62 ₪), בר שוקולד (46 ₪) וקראמבל תפוחים (54 ₪). אנו בחרנו בפררה רושה וחבל"ז!

תפריט היינות גדול. מחירי הבקבוקים גבוהים, אבל  מי שמסתפק בכוס ישלם מ-38 ₪ עד 54 ₪.

מסעדה מומלצת.

שעות פתיחה:

ימים א'- ה': משעה 18:00 עד 24:0

יום ששי: סגור

מוצ"ש: עד 24:00

כשרות: רבנות הרצליה

טל: 09-7898181

אתר להזמנות: 4sea.co.il

גישה לנכים: יש

שירותים: ניקיונם בסדר גמור

שירותי נכים: יש

נטילת ידיים: במבואת השירותים

חנייה: כחול לבן (שימו לב: חובה עד שעה מאוחרת) וחניונים סמוכים.

תגיות:

תגובות